Livsstilsmässa Frederiksborg Slotshave – Hillerød 11.-13. august 2017

Även i år blir Fredriksborg Slotshave och de närliggande områdena ned till barokhaven och de vackra sjöarnaomgjort till ett livsstilsmecka där man kan gå runt i sitt eget tempo, samtidigt som man kan uppleva över 115 utställare.

Kom och hör mer om vad Align Footwear® kan göra för ditt välbefinnande – och dina smärtor. Utöver att möta oss så kan du låta dig inspireras av:

 • Allt inom Hus & Trädgård
  – Här kan ni hitta inspiration till att bygga ett nytt- eller renovera huset, samt inspiration till inredning med designklassiker, produkter till trädgården m.m
 • Gastronomi & Måltider
  – Smaka på italienska, franska och nordiska specialiteter och njut av färskbryggt kaffe, underbara öler och viner. Utöver detta kan man också stilla sin aptit med kakor, mackor och andra läckerheter i gourmet tältet.
 • Mode
  – Ta reda på vad den kommande årstiden har att erbjuda med allt inom kläder, accessoarer, skor och mycket annat till både kvinnor och män.
 • Motor
  – Gå på upptäcksfärd bland de nyaste modellerna från bl.a. VW Svendborg, BMW Odense och Tesla. opdagelse blandt de nyeste modeller fra bl.a. VW Svendborg, BMW Odense og Tesla.

 

Lide om det praktiska…

Fredag d. 11. august: kl. 15.00 – 20.00
Lördag d. 12. august: kl. 10.00 – 17.00
Söndag d. 13. august: kl. 10.00 – 16.00

ADRESS
Frederiksborg Slotshave
Rendelæggerbakken 3
3400 Hillerød

ENTRÉPRIS
Vuxna: 100 kr.
Barn (4 år – 12 år): 25 kr.

DANKORT:
Det är möjligt att använda kontanter och betala med dankort vid ingången.
Notera att det inte är alla utställare som tar emor dankort, därför kan det vara en bra idé att ta med kontanter med hemifrån.

« Tillbaka till eventöversikten

Vill du ha ett besök?

Det är gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktör