Bettina från Köpenhamn gick Caminoen från BURGOS till LÉON

Hon berättar entusiastiskt:

”För några år sedan opererades jag för en discoplaps … Jag hade en peroneusskada, en förlamning av höger fot, etc., etc., men träning och övningar (på trappan… och daglig cykling, etc…) gav mig modet att anmäla mig till ett team på 12 personer för att vandra el Camino de Santiago från Burgos till León.”

 

Just återvänt:

”Aldrig har jag vågat hoppas att mina känsliga fötter och ett nedsjunket främre fotvalv etc etc … .. kunde göra det … men jag ville försöka … Jag är snart ”100 år” … (nästan J) … Av ett team på 12 … från 40 till 100 år…. var vi bara 2 personer som inte hade blåsor … !! Jag var en av de två …

Inte ont i ryggen… inte ens i fötterna .. !! Helt utmattad på grund av brist på vätska… visste inte att jag svettades / dehydratiserade så mycket… därför måste jag bära mycket vatten i ryggsäcken… Jag gick inte så många kilometer som de tränade pilgrimer… Det var första gången, alls för mig!!
Pigg och smärtfri varje morgon..! Jag är väldigt medveten om att ALIGN sulorna har gjort det möjligt för mig att genomföra promenad… Kort sagt: DE ÄR GENIALA…. Tack för dem!”