Tove Nedergaard – Mitt liv har förändrats!

Livet är lika förvandlat för 64-åriga Tove Nedergaard. Tidigare tillbringade hon mycket av sin tid på soffan, lamslagen av svår ryggsmärta på grund av en diskbråck. Vardagliga uppgifter som matlagning och dammsugning i huset gjorde ont.

Idag lagar Tove mat, dammsugare och rengörv fönstren utan problem och sulorna hjälpt henne med de dagliga promenader.

Ryggsmärtan, som var så allvarlig att den skickade henne till förtidspensionering, har hon nästan blivit av med. Förklaringen ligger i hennes skor – här är iläggssulor från Align Footwear.

När Tove började använda iläggssulorna fick hon mycket mindre ryggsmärta, vilket gjorde att dagliga promenader blev mycket lättare.

Det kan nu tydligt ses på vikten. Tove har tappat 25 kilo tack vare de många dagliga promenaderna och ett beslut att utesluta socker från kosten.

 

Ett lyckligare liv med dina barnbarn

Align Footwears iläggssulor har spelat en viktig roll i hennes viktminskning.

”De har inneburit att jag kan gå dit det passar mig bäst utan att oroa mig för smärta. Jag parkerar bilen i ena änden av staden och går sedan genom staden. Även när jag hämtar barnbarnen parkerar jag bilen framför skolan och handlar på morgonen. Efteråt tar jag en promenad runt i staden tills de måste hämtas,” säger Tove.

Precis i förhållande till sina barnbarn är Tove mycket glad för sitt nya liv.

”Jag kan delta i allt. Nu kan jag ta med mina barnbarn i skogen,” säger hon.

Hon märker inte mycket till ryggsmärtorna.
”Ibland har jag ont, men inte i den stil som det var tidigare. Det har blivit mycket bättre efter att ha gått ner i vikt.”

 

Vi har besökt Tove Nedergaard tidigare – du kan läsa den berättelsen här