Därför fungerar det

Align Footwear iläggssulors patenterade teknologi fungerar hur du än står, går och springer. Hitta dina frågor och svar här.

Vår trepunktsteknologi är en världspatenterad och innovativ nyhet inom iläggssulor. Sulorna är utvecklade av en amerikansk fysioterapeut och de reducerar överpronation och översupination, dvs. när vi går ”snett” på fötterna, antingen innåt eller utåt. Därmed lindrar sulorna mot smärtor i fot, ankel, knä, höft, rygg och nacke.

Hållbarheten hos Align Footwears iläggssulor beror på olika faktorer, däribland användarens vikt och hur mycket du använder dem. I genomsnitt så håller våra iläggssulor i dubbelt så lång tid mot vad som är normal i branschen, vi förväntar att de ska kunna hålla i 8-10 månader om de används av en person som väger 100 kg. och som använder dem 8 timmar om dagen under alla veckans 7 dagar.

Överväg vilken typ och storlek av skor som du oftast använder och inte minst den aktivitet som du utför med dina Align Footwear iläggssulor i dina skor. Om du använder Align Footwears iläggssulor när du arbetar så kommer du att märka att de slits mer än om du bara använder sulorna i t.ex. dina löparskor i ett träningscenter, en timme i veckan. En bra tummregel är att lyssna på dina fötter och din kropp. När Align Footwears iläggssulor inte längre känns som om de ger samma stöd till dina fötter som de gjorde när de var nya så kan det vara en bra tidspunkt att ersätta dem med ett nytt par.

Det är riktigt, alla fötter är olika varandra. Men våra iläggssulor är ytterst revolutionerande och olika allt annat som finns på marknaden. Filosofin bakom Align Footwear handlar t.ex. inte om att placera ett hålfotsstöd, kil, eller en pelott under foten som man tidigare har gjort med många typer av iläggssulor. Istället handlar det om att låta hälen och ankeln styra hur du går. Efter många år av forskning inom vår trepunktsteknologi har vi utvecklat en design som försätter ankeln i en mer neutral position med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna justerar dessutom smalbenet till en mer neutral position med upp till 40%.

Align Footwears iläggssulor arbetar med din kropps naturliga ställning, för att på så sätt ge de bästa möjligheterna til dina fötter och anklar. Många av våra kunder har spenderat hundratals kronor på individuella ortopediska inlägg – bara för att upptäcka att Align Footwears iläggssulor ger mer stöd och fungerar bättre än allt annat som de har testat.

Tack vare många års forskning inom vår trepunktsteknologi har vi utvecklat en design som försätter ankeln i en mer neutral position med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna justerar dessutom smalbenet så att det hamnar i en mer neutral ställning med upp till 40%. Denna positionering av ankel och smalben är nyckeln till att reducera smärtor, trötthet, pronation och supination. Genom att stödja foten på sidan så bibehåller vi också våra fotmusklers fulla mobilitet, vilket inte kan uppnås om man bygger in ett stöd under foten som t.ex. med en pelott eller ett hålfotsstöd.

Align Footwears iläggssulor ökar våra rörlighet, komfort och prestanda. De främjar en bättre kroppshållning och kroppsanpassning i din kinetiska kedja och förbättrar din hälsa och välbefinnande. När din kropp, via sulorna, går korrekt i en naturlig ställning så minskas belastningen från varje steg som du tar eftersom belastningen blir jämnare fördelad i kroppen. Våra iläggssulor reducerar de destruktiva stötarna som färdas igenom hela din kropp varje gång som dina fötter träffar marken. Detta betyder mindre tryck och ev. inflammation i dina leder, muskler, senor och ledband.

Ja. Vi rekommenderar att du tar ut dina nuvarande skoilägg och sulor och ersätter dem med Align Footwears iläggssulor. Detta kommer att ge mer plats till dina fötter och därmed också bättre komfort. Det finns dock ett undantag när det kommer till stövlar eller skor med en platt innersula och utan fotvalvsstöd. Vid ett sådant tillfälle kan du lägga dina Align Footwear iläggssulor över de existerande iläggssulorna, om du har tillräckligt med plats till det.

 

Ja, så länge den existerande sulan inte har fotvalvasstöd och Align Footwears iläggssula kan ligga platt. Om du känner att dina fötter har tillräckligt med plats så bör detta inte vara något problem.

Align Footwear iläggssulor är anpassade efter Europeiska storlekar, dvs. en str 39 av iläggssulorna passar till en sluten sko i storlek 39. Storlek 36/37 av sulorna passar till en stor 36:a eller en liten 37:a osv.
Du kan också använda nedanstående tabell för att hitta precis din storlek genom att mäta iläggssulorna i dina skor. Kom ihåg att mäta iläggssulorna som det visas på bilden:

OBS: Sulorna kan klippas till – du ska dock uppmärksamma att vår ”60 dagars nöjdhetsgaranti” inte längre gäller om du har klippt / skurit i sulorna.

Herrstorlekar
Europa 39 40 41 42 43 44/45 46 47 48
USA 6 7 8 9 10 11 12 13 14
UK 5 – 5,5 6 – 6,5 7 – 7,5 8 – 8,5 9 – 9,5 10 – 10,5 11 – 11,5 12 – 12,5 13 – 13,5
CM 24 25 26,5 27 28 28,5 29,5 30,5 31,5
Damstorlekar
Europa 34 35 36/37 37/38 39 40 41/42 42/43 44
USA 4 5 6 7 8 9 10 11 12
UK 1,5 – 2 2,5 – 3 3,5 – 4 4,5 – 5 5,5 – 6 6,5 -7 7,5 – 8 8,5 – 9 9 – 9,5
CM 21,5 22,5 23,5 24 25 26 27 27,5 28,5
Barnstorlekar
Europa 32 33 34 35 36/37 37/38
USA 2 3 4 5 6 7
CM 21 21,5 22 22,5 23,5 24

Ja, Align Footwear iläggssulor kan hel klart bytas mellan skor. Vi förstår att det kan vara svårt att leva med smärtor. Det är därför som vi strävar efter att skapa den bästa teknologin och lösningen, till ett överkommligt pris. Om du använder Align Footwears iläggssulor varje dag så rekommenderar vi att du investerar i flera par.

Align Footwear iläggssulor har visat sig kunna användas i många olika typer av skor och skomärken. Till exempel kan de användas i vinterkängor med kraftig häl, ballerinaskor, pumps, sandaler med en hälkappa och liknande. Däremot kan vi inte rekommendera sulorna till höga stilletklackar!

 

Sulorna kan tvättas på följande sätt:

A. I en tvättbalja med såpa och ljummet vatten, använd en blöt borste, skölj bort såpan ordentligt och eftertorka med en trasa. Låt sulorna lufttorka med undersidan uppåt

B. Diskmaskinen på glasprogrammet – max temp. 30-45 grader

C. Tvättmaskinen på ullprogrammet – max 40 grader, lufttorka sedan sulorna med undersidan uppåt

Om Align Footwear iläggssulor skulle öka din fotsvett och lukt i dina skor så rekommenderar vi följande:

• Rengör dina Align Footwear iläggssulor 1-2 gånger i veckan efter behov (se avsnittet om rengöring av iläggssulorna)
• Ta ut Align Footwear iläggssulorna ur dina skor under natten för att låta dina skor och iläggssulorna luftas. Byt mellan olika par skor varannan dag efter behov
• Byt ev. ut dina strumpor till ett annat märke. För vissa människor är ett mer andningsbart material svaret, för andra kan ett tjockare tyg stoppa lukten
• Absorbera lukten genom att lägga ner en tesked babypuder på toppen av innersulan medan den ligger i skon
• Bada dina fötter i varmt vatten blandat med Epsom-salt i 20 minuter 1-2 gånger i veckan

Vi rekommenderar en mjukstart där du använder Align Footwear iläggssulorna i 4 timmar under den första dagen, 5 timmar under den andra dagen, 6 timmar under den tredje dagen och 7 timmar under den fjärde dagen. På den femte dagen kan du använda iläggssulorna under hela dagen, förutsatt att dina fötter känns bra.

Varje gång du sätter ner dina fötter i någonting nytt så krävs en anpassningsperiod. Du bör inte förshasta denna anpassningsperiod… Lyssna på din kropp; korrekt justering kan upplevas olika men det bör aldrig kännas obehagligt. Om du upplever obehag efter två veckors användning av Align Footwear iläggssulorna så bör du kontakta oss, så att vi tillsammans kan undersöka orsaken till detta obehag.

Vid en korrekt användning (se ”Hur länge ska jag använda Align Footwear iläggssulorna?”) ska våra iläggssulor öka din komfort och lindra dina smärtor.
Varje gång du sätter ner dina fötter i något nytt så är det en viktigt anpassningsperiod som man inte ska förhasta…. Lyssna till din kropp: En korrekt justering kan upplevas olika, men det ska inte kännas obehagligt.

Under de första 1 till 2 veckorna kan du känna av en ömhet i kroppen som en följd av den korrekta anpassnigen av din kroppshållning; din kropp har blivit rätad upp och utnyttjar muskler som du kanske inte har använt så mycket tidigare. Om du upplever obehag efter två veckors användning av Align Footwears iläggssulor så bör du kontakta oss så att vi tillsammans kan undersöka orsaken till detta obehag.

Du kommer att märka en skillnad redan efter en kort tid av användning. Några märker en effekt direkt när de har lagt ner Align Footwear sulorna i sina skor, men vi är alla olika och kommer därför att märka av effekten olika. Den tid det nu tar innan du känner en lindring av smärta kan variera beroende på dina specifika omständigheter och utmaningar.

Riktigt många av våra kunder märker en direkt lindring av sina smärtor, smärtor som de har dragits med i flera år. Vi har många fina uttalanden på vår hemsida och Facebooksida från folk med olika former av smärtor i anklar, fötter, knän, höfter, rygg och nacke mm..

Var noga med att följa instruktionerna om korrekt användning av dina iläggssulor, så att du upplever en smärtfri övergång (se ”Hur länge ska jag använda Align Footwear iläggssulorna?”).

Ja. Align Footwears iläggssulor hjälper till med att reducera pronation avsevärt. 80% av alla människor i världen lider av en viss typ av överpronation. Align Footwears iläggssulor positionerar foten i en mer neutral ställning. Det rör sig inte om att placera ett konstgjort fotvalvsstöd under foten, däremot handlar det om att bibehålla fotens fulla mobilitet och aktivera fotens muskler.

Det kan se ut som om det är fotsulan som är orsaken till problemen hos folk som överpronerar men det är faktiskt ankeln. När ankeln böjs/rullar inåt så tvingas den mellersta delen av foten och framfoten till en mindre optimal position, vilket därmed skapar pronation eller platta fötter. Kroppen får då svårt med att röra sig framåt och det resulterar i trötthet och biomekanisk stress. Överpronation kan påverka kroppshållningen negativt och orsaka onödig belastning av anklar, knän, höfter, nacke och rygg.

En undersökning som genomfördes av ”Runner Worlds” oberoende expert i USA, Dr. Martyn Shorten (PhD) har visat att Align Footwears iläggssulor försätter ankeln i en mer neutral ställning med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna positionerar även smalbenet i en mer neutral ställning med upp till 40%. Inga andra tillverkare av skoinlägg kan presentera sådana resultat.

Ja. Align Footwears iläggssulor bidrar med att minska platta fötter avsevärt. Plattfothet uppstår när ankeln böjer/rullar inåt, vilket resulterar i att fotvalvsmusklerna blir slappa och ”plattas ut”. Detta leder till att plantar fascia sträcks ut (senan under foten) och orsakar onaturliga spänningar. Align Footwears iläggssulor försätter foten i en mer naturlig position. Det rör sig inte om att placera ett konstgjort fotvalvsstöd under foten. Däremot så handlar det om att bibehålla fotens fulla mobilitet och att aktivera fotens muskler.

Det kan se ut som om det är fotsulan som är problemet hos folk som är plattfotade men det är faktiskt ankeln som är problemet. När ankeln böjs inåt så tvingas den mellersta delen av foten och framfoten till en mindre optimal position, vilket därmed skapar platta fötter. Kroppen får då väldigt svårt att röra sig framåt, vilket resulterar i trötthet och biomekanisk stress. Överpronation kan påverka den samlade kroppshållningen negativt och förorsaka onödig belastningpå anklar, knän, höfter, nacke och rygg.

Supination kan bidra till att din fotled vänds utåt eller påverka senorna på ditt smalben. Det är väldigt viktigt att stretcha hälsenan. En supinerad fot kan göra så att senan i hälen känns spänd. Ju äldre vi blir, desto fler utmaningar kommer denna utvidgning av hälsenan att skapa.

Istället för att stödja upp ett högt fotvalv genom att placera ett konstgjort hålfotsstöd under din fot så korrigerar vi din fotställningen genom att kontrollera ankeln. Align Footwears iläggssulor är utrustade med vår världspatenterade trepunktsteknologi; tre stödpunkter som försätter dina fötter i en rak position och därmed undviks supination. Denna design verkar genom att den reducerar den stress och tryck som dina fötter och din kropp utsätts för.

En undersökning som genomfördes av ”Runner Worlds” oberoende expert i USA, Dr. Martyn Shorten (PhD har visat att Align Footwears iläggssulor försätter ankeln i en mer neutral position med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna justerar dessutom smalbenet till en mer neutral ställning med upp till 40%. Inga andra tillverkare av skoinlägg kan presentera sådana resultat.

Om du lider av smärtor på grund av ett högt fotvalv så rekommenderar vi att du ger Align Footwears iläggssulor en chans. Vår trepunktsteknologi fokuserar på att styra foten genom att stödja och styra ankeln. Prova våra sulor på dina fötter – vi erbjuder dig att prova dem i upp till 60 dagar och om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka dem till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

Ja. Align Footwears iläggssulor hjälper till att lindra de smärtor som upptsår vid en nedsjunken framfot. En nedsjunken framfot uppstår bl.a. när senan och muskeln under framfoten och vid tårna blir slappa och ”platta”. Detta kan uppstå om inte senor och muskler hålls i rörelse och blir stärkta. För oss rör det sig inte om att placera ett konstgjort hålfotsstöd under foten, i form av ex. en framfotspelott eller ett fotvalvsstöd som man gjort tidigare. Det handlar om att styra ankeln för att på så sätt optimera kroppens potential och ge plats till alla muskler under foten att röra sig – precis på det sätt som naturen har skapat oss för att göra. Framfotsfall kan också orsakas av det tillstånd som uppstår i foten efter att man har haft en hammartåställning i skorna under en längre tid (Se ”kan Align Footwears iläggssulor hjälpa mig som lider av hammartår?”).

En undersökning som genomfördes av ”Runners Worlds” oberoende expert i USA, Dr. Martyn Shorten (PhD har visat att Align Footwears iläggssulor försätter ankeln i en mer neutral position med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna försätter även smalbenet i en mer neutral ställning med upp till 40%. Inga andra tillverkare av skoinlägg kan presentera sådana siffror.

Om du lider av smärtor på grund av en nedsjunken framfot så rekommenderar vi dig att ge Align Footwear en chans. Vår trepunktsteknologi fokuserar på att styra foten genom att stödja och styra ankeln. Prova Align Footwears iläggssulor på dina fötter – vi erbjuder dig att testa dem i upp till 60 dagar och om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka dem till oss – så får du tillbaka de 519 kr.

Ja, plantar fasciitis och hälsporre kan behandlas med hjälp av Align Footwears iläggssulor. Plantar fasciitis uppstår när fotens fjädringssytem är för oflexibelt, d.v.s. att sensystemet blir ”förkalkat”. Även en liten överbelastning kan orsaka en smärtagivande beläggning runt fotens längsgående senor vid hälen. Denna smärta kan typiskt beskrivas som en känsla av att något sitter fast i hälen. En större överbelastning kan också utveckla ett ”inflammationstillstånd” i sensluten vilket också skapar smärtor.
”Inflammationstillståndet” kan också uppstå efter kraftig överbelastning, något som är typiskt för unga som utöver sin sport i stora mängder eller hos äldre människor som t.ex. går mycket längre än vad de normal brukar. De flesta upplever smärtan direkt under hälen, vid det område där senorna fäster vid hälbenet. Smärtorna kan gå in under foten och sprida sig till längst fotens sidor. Smärtorna kan även sprida sig upp till området vid hälsenan och upp i mellanfoten.

Align Footwears iläggssulor försätter foten i en mer neutral position och avlastar därmed plantar fascia och en ev. hälsporre, vilket bidrar till minskad smärta och en ökad läkeprocess. Samtidigt är Align Footwears iläggssulor utrustade med en mjuk gel som fördelar kroppsviktens tryck och därmed lindrar den smärta som du kan uppleva när du har hälsporre. Vi rekommenderar dig att kombinera Align Footwears iläggssulor med regelbunden stretching av dina fötter.

Ja. Align Footwears iläggssulor hjälper till med att räta upp din kropp till en optimal kroppsställning. Sulorna kommer att få dig till att gå/stå rakare i dina skor och det har en positiv inverkan på hela ditt skelett, med starten nere i dina anklar och hela vägen upp i nacken. Vi har kunder med whiplash skador som har halverat sin användning av smärtstillande medicin, endast genom att använda sulorna i sina skor och därmed gå lite rakare.

När kroppen blir upprätad från fötterna och hela vägen upp i nacken så är det inte bara balans och kroppshållning som förbättras. Eventuella inflammationer och smärtor i leder, muskler och ledband reduceras väsentligt. Vi har riktigt många kunder som upplever en betydande grad av förbättring tack vare våra iläggssulor.

Hammartår är ett tillstånd där tårna är böjda i lederna mellan de små tåbenen. Denna felpositionering av tårna kan leda till en smärtfull upplevelse att gå i vanliga skor. Våra iläggssulor kan hjälpa dig med detta tillstånd genom att stabilisera foten och ankeln så att foten hålls bättre på plats, vilket minskar friktionen. Kontrollera alltid om det finns tillräckligt med plats för tårna i dina skor eller stövlar efter att du har placerat Align Footwears iläggssulor i dina skor. Se till att toppen av dina tår inte skaver mot skorna eftersom det kan leda till blåsor, liktorn och förhårdnader.

En undersökning som genomfördeas av ”Runner Worlds” oberoende expert i USA, Dr. Martyn Shorten (PhD), har visat att Align Footwears iläggssulor försätter ankeln i en mer neutral position med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Prova våra Align Footwear iläggssulor på dina fötter – vi erbjuder dig att prova dem i upp till 60 dagar och om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka sulorna till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

Ja. Ischias är ett smärtfullt tillstånd som ger smärtor längst ischiasnerven som går från länden, ner i benen. När du använder Align Footwears iläggssulor kommer du märka en skillnad i hela din kroppshållning. Det stöd som du får verkar hela vägen in i ryggen och hjälper till med att reducera smärtor i samband med ischias. Om du är ”låst” av ischianerven så rekommenderar vi att du besöker en kiropraktor eller/och en fysioterapeut så att du kan få deras hjälp med att lossa på nerven. Tillsammans med Align Footwears iläggssulor kommer det att ge en bra behandling mot dina ischiassmärtor.

En undersökning som genomförder av ”Runner Worlds” oberoende expert i USA, Dr. Martyn Shorten, PhD. har visat att Align Footwears iläggssulor positionerar ankeln i en mer neutral ställning med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna positionerar även smalbenet i en mer neutral position med upp till 40% och stöttar och hjälper dig med ischiasnerven.

Prova våra Align Footwear iläggssulor på dina fötter – vi erbjuder dig att prova sulorna i upp till 60 dagar och om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka dem till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

Ja. Align Footwears iläggssulor har använts av många tarsaltunnelsyndrom patienter och har visat sig vara väldigt användbara. Tarsaltunnelsyndrom eller sovande fötter är ett tillstånd där hela eller en del av nerven i mellan- och framfotssulan är i kläm. Fotsulan känns domnad och får en stickande känsla. De flesta märker av en domnade känsla i benet när de har det ena benet liggande över det andra och när man sedan reser sig upp. I det sistnämnda fallet går det snabbt över men vid tarsaltunnelsyndrom går det inte över av sig självt.

Tarsaltunnelsyndrom kan vara ett smärtfullt tillstånd.
Våra iläggssulor hjälper till med att räta upp din ankel så att du inte belastar din fot lika mycket. Människor med platta fötter/plattfothet och de som lider av pronation har en ökad risk för att drabbas av tarsaltunnelsyndrom. Våra Align Footwear iläggssulor placerar ankeln i en neutralare position med upp till 32% och en ev. pronation (sned gång) minskas med upp till 27%. Sulorna justerar dessutom smalbenet till en mer neutral position med upp till 40%.

Om du lider av tarsaltunnelsyndrom är det väldigt viktigt att du stretchar senorna vid din häl med hjälp av övningar, gärna flera gånger per dag. Du kan hitta exempel på övningar inne på vår amerikanska hemsida: protalus.com

Ja. Align Footwears iläggssulor hjälper till med att lätta på trycket på dina muskler vid överansträngning, t.ex. i fötter och vader. Om du går eller springer felaktigt så kommer dina leder och muskler att överkompensera och det kan leda till både smärta och kramp. För att hjälpa dig emot såndana kramper så hänvisar vi dessutom till övningar som finns på vår amerikanska hemsida: protalus.com

Vi rekommenderar att du ger Align Footwears iläggssulor en chans. Prova dem på dina fötter – vi erbjuder dig att prova sulorna i upp till 60 dagar, om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka dem till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

Vi kan desvärre inte helt bota din artros – men vi kan lindra de smärtor som du upplever i förbindelse med det. När du använder våra iläggssulor så får du en rakare och korrekt  kroppshållning, detta kommer att lätta ”trycket på dina muskler och leder, samt ge mindre smärtor i kroppen.

Aling Footwear iläggssulor är helt unika och olika allt annat på marknaden. Det rör sig t.ex. inte om att placera ett konstgjort hålfotsstöd under foten – för oss handlar det om att styra ankeln för att på så sätt optimera kroppens potential och att röra på våra muskler under foten på det sätt som vi är skapta för att röra dem. Vi har kunder som dagligen går och står i mer än 10 timmar – de har berättar för oss att efter att de har prövat Align Footwears iläggssulor i en period, så har de antingen mindre smärtor eller inga alls. Detta gäller även för personer med artros. Dessa uttalanden kan du bl.a läsa inne på vår Facebook-sida.

Vi rekommenderar dig att ge Align Footwears iläggssulor en chans. Pröva dem på dina fötter – vi erbjuder dig att pröva sulorna i upp till 60 dagar, och om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka dem till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

Ja. Align Footwears iläggssulor lindrar dina smärtor om du lider av benhinneinflammation. Denna typ av inflammation är en överbelastningsskada som uppstår över en längre period av regelbunden belastning, som vid exempelvis löpning, hopp eller ökad intensitet och träningsmängd. Muskulaturen i underbenet är inte tillräckligt stark för att hålla igen under ex. löpning och blir därför trött, sen irriterad, och det slutar med att ett inflammationstillstånd uppstår i muskelhinnan som sitter vid skenbenets kant. Align Footwears iläggssulor kombinerat med dagliga stretchingövningar kommer att minska dina smärtor och behandla din benhinneinflammation. Du kan hitta exempel på stretchingövningar på vår amerikanska hemsida: protalus.com

Vi rekommenderar dig att ge Align Footwears iläggssulor en chans. Prova våra Align Footwear iläggssulor på dina fötter – vi erbjuder dig att prova sulorna i upp till 60 dagar, och om du inte kan märka någon skillnad så skickar du bara tillbaka dem till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

Align Footwears iläggssulor kan beställas online på alignfootwear.se

Du kan dessutom besöka vårt showroom på Siriusvej 1 i Ikast, måndag till torsdag mellan kl. 08.00-16.00 och fredag mellan kl. 08.00-15.00, om du skulle ha vägarna förbi Danmark.

 

Vi ger dig 60 dagar till att pröva om sulorna är något för dig. Därmed säkrar vi att du inte betalar för något som inte hjälper dig. Våra kroppar är alla olika – och därför reagerar vi också olika på diverse behandlingar. Kanske är du en av de personer som behöver använda sulorna med försiktighet och endast ett fåtal timmar om dagen till att börja med.

Om du inte kan märka någon skillnad/förbättring så kan du skicka tillbaka sulorna till följande adress:

Align Footwear, Siriusvej 1, 7430 Ikast, Danmark

Var vänlig och bifoga en kopia av din orderbekräftelse/kvitto samt Mobilepay/Swipp nr. eller kontonr. som vi kan överföra pengarna till.

När det kommer till smärta så finns det ingen tid till att sitta och vänta. Vi strävar efter att behandla ordrar så snabbt som möjligt. Om du beställer innan kl. 12.00 på en vardag så kommer ordern att skickas samma dag.

 

Returvaror behandlas inom 7 arbetsdagar från och med den dag vi mottager dina Align Footwear iläggssulor. För instruktioner om hur du returnerar dina iläggssulor se: ‘”Vad är Align Footwears 60 dagars nöjdhetsgaranti?”. När vi har mottagit dina iläggssulor så refunderar vi köpet, läs vår 60 dagars nöjdhetsgaranti för att försäkra dig om att du gjort det som krävs av dig, såsom bifogat en kopia av orderbekräftelsen/kvittot samt kontonummer.

 

Vi accepterear i ögonblicket elektroniska former av betalning som innefattar Visa, MasterCard, Discover, American Express och PayPal.

Vi tar även emot kreditkort, MobilePay och Swipp när du träffar oss på marknader, mässor, i köpcentrum eller ute på gatan. Notera att vi dock inte tar emot betalning med Dankort utan Visa vid dessa tillfällen.

Vi accepterar också större telefonordrar på mere än 10 stk. För en beställning kan du ringa till oss på +45 22 833 733.

Desvärre inte. Align Footwears iläggssulor omfattas inte av försäkringar vid den nuvarande tidspunkt.

Sjukdomen Plantar Neuroma är en nervsjukdom som påverkar trampdynan under foten. Symptomerna omfattar lokaliserade domningar och smärta och kan förorsakas av alla typer av irritation av foten. Behandlingen innebär bl.a. att man använder bekväma skor, tar antiinflammatoriska läkemedel, får inlägg till sina skor och i extrema fall så kan en operation vara nödvändig. Plantar Neuroma är en förstoring eller förtjockning av nervvävnader i trampdynan. Det är vanligt att sjukdomen förekommer mellan den tredje och den fjärde tån, även om det kan förekomma överallt i trampdynan. Plantar Neuroma kan kännas som om man har en knut eller en sten i skon…

En undersökning som genomfördes av företaget ”Runner Worlds” oberoende expert i USA, Dr. Martyn Shorten (PhD) har visat att Align Footwears iläggssulor försätter ankeln i en mer neutral position med upp till 32% och att en ev. pronation (sned gång) minskar med upp till 27%. Prova våra Align Footwear iläggssulor på dina fötter – vi erbjuder dig en chans att prova sulorna i upp till 60 dagar, om du inte märker någon skillnad så skickar du bara tillbaka sulorna till oss – så betalar vi tillbaka de 519 kr.

HITTADE DU INTE DITT SVAR?

Skriv till Mette

Mette Fly - CEO/Direktör

Mette Fly
CEO/Direktör

Genom att använda hemsidan accepterar du användnignen av cookies mer information

Cookie inställningarna på denna hemsida är aktiverade för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du stannar på hemsidan utan att ändra dina cookie inställningar, eller om du klickar på Acceptera härunder så betraktas det som ditt godkännande.

Stäng