Om oss i Team Align Footwear –
Välkommen till vår värld!

Det danska företaget Align Footwear påbörjade sin spännande resa i januari 2015 med ett litet kontor och ett lager i Ikast, och har sedan dess blivit “nästan vuxet” med webbshoppar i 18 europeiska länder och mer än 275 oberoende företag som fungerar som återförsäljare för våra iläggssulor i kliniker och butiker. De, om någon, med sina professionella utbildningar och specialkompetens, vet ju varför våra iläggssulor kan göra skillnad för de 80 procent av världens befolkning som går snett på fötterna.

Vår verksamhet är baserat på de unika, effektiva och patenterade iläggssulorna från Align Footwear, som bidrar till att reducera överpronation och översupination när vi går, står och springer. Därmed kan de bidra till att minska problem i fötterna (som hälsporre och nedsjunken framfot etc) såväl som i knän, höfter och rygg, då de ”tvingar” oss att gå med en naturlig fotställning och korrekt kroppshållning och ändå ge muskler och senor frihet att röra sig, så att de kan hålla sig starka.

Som vår kund har du alltid fri frakt till din ytterdörr och kan prova iläggssulorna i upp till 60 dagar utan att det kostar dig en krona! Det är nämligen så vi arbetar, och det ger dig trygghet att veta att du inte behöver lägga pengar på en produkt som (tyvärr) inte fungerar för dig…

Vårt mål är att betjäna och stödja miljoner europeiska kunder på bästa möjliga vis med hjälp av tydlig och väl fungerande rådgivning och vägledning online. Med hjälp av vår sida Frågor och svar i alla europeiska webbshoppar samt sidor med tydliga fakta och förklaringar till olika problem ser vi till att du som vår kund får största möjliga kunskap om Align Footwears iläggssulor, och deras effekter och möjligheter.

Vår telefonsupport är öppna dagligen, liksom våra online-funktioner, som e-post och chatt. Detta gör att du som kund alltid har möjlighet att interagera med vår kundsupport på ditt eget språk.


Vi får världen att röra sig – rör dig du med!

Testade på egna fötter

Jag heter Mette Fly, och jag är chef på Align Footwear.

”Det är verkligen skönt att märka att jag är LÅNGTIFRÅN den enda som har fått bättre livskvalitet genom att använda iläggssulorna.”

Lär hela min historia här


60 dagars returrätt

Nöjdhetsgaranti – om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka
Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Frågor?

Ring oss på +45 22 833 733 eller kontakt@alignfootwear.se
Beställ dina iläggssulor