Har du en sned kroppshållning?

Få mer energi och välbefinnande i vardagen med iläggssulor från Align Footwear!

Sned kroppshållning – konsekvenser för hela kroppen!

Om din kroppshållning är sned är det ytterst viktigt att få tillbaka balansen i muskler och skelett. Om du har ett snett bäcken kommer du att ha en benägenhet för att utveckla problem i länd, bäcken, rumpa, ljumske, ben, knän och fötter. Om du är sned i axlarna har du benägenhet för att drabbas av huvudvärk, tinnitus, spänningar i nack, axel och armar, armbågen och händer.

Vad är orsaken till en sned kroppshållning?

Förr i tiden fick vi mer motion genom våra arbeten, transport och vanliga hushållssysslor. Idag har vi många olika hjälpmedel och ofta ett stillsittande arbete. När vi inte rör på oss lika mycket blir våra muskler svagare – och det skapar utmaningar för vår kroppshållning. Många problem kan härledas till hur vi går och vår kroppshållning.

En felaktig kroppshållning kan medföra att vi får fysiska spänningar i t.ex. ryggen eller nacken, eller till och med psykiska problem. Det är den vanligaste orsaken till kroniska, ihållande eller återkommande problem och obalanser i kroppen. Mycket kan lindras genom motion och stretching men problemen kan också relateras till gamla skador såsom benbrott, whiplash eller spänningar.

Ca. 80% av alla  utmaningar i huvudet, rygg, rumpa och ben kommer ifrån en asymmetrisk muskelspänning där t.ex. ryggmusklerna i höger sida av kroppen är mer spända än i vänster sida. Snedhet kommer att leda till att ryggkotorna hamnar snett i förhållande till varandra och därmed uppstår det ofta mycket spänningar.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

 • Fler än 300.000 svenskar och européer har redan köpt inlägget
 • Mer hälsa och välbefinnande
 • Nöjdhetsgaranti – om du inte är nöjd får du tillbaka pengarna

Endast 725 kr.

Om du har en sned kroppshållning så kan det leda till flera olika konsekvenser:

 • Huvudvärk, käkspännigar
 • Nack- och ryggspänningar
 • De typiska ledproblem; axlar, armbåge- och knäsproblem samt ledproblem (speciellt artros)
 • Problem i höft, rumpan, länd, ljumske och ischias, hälseneproblem och alla former av utmaningar i fötterna
 • Snedhet i ryggkotorna
 • Sportskador, muskelkramper
 • Whiplash skador
 • Diskbråck

Vad kan Align Footwear iläggssulor göra?

En felaktig fotposition eller sned viktfördelning på fötterna leder oftast till problem i resten av kroppen. Align Footwear® iläggssulor ökar vår rörlighet, komfort och funktion. De främjar kroppshållning och kroppsanpassning i din kinetiska kedja och förbättrar din hälsa och välbefinnande. Tack vare sulorna kommer din kropp att gå i en korrekt och naturlig ställning, vilket leder till att belastningen från varje steg du tar blir jämnt fördelad.

Våra iläggssulor reducerar de destruktiva stötarna som färdas genom kroppen varje gång dina fötter träffar marken. Detta betyder att det blir mindre tryck i dina leder, muskler, senor och ledband.

Align Footwear® iläggssulor hjälper till med att räta upp din kropp till en optimal kroppsställning. Sulorna kommer nämligen att få dig till att gå och stå rakt i dina skor, vilket har en positiv inverkan på hela skelettet, enda från ankeln och hela vägen upp till nacken.


60 dagars returrätt

Nöjdhetsgaranti – om du inte är nöjd får du tillbaka pengarna

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Frågor?

Ring oss på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.se

Beställ dina iläggssulor