Dina skor är en viktig del av ditt golfspel.

På en runda går du många kilometer, och det är därför otroligt viktigt att du har ordentliga skor. När man spelar golf är det nödvändigt att ha ett par bra golfskor. Dessa ska gärna både vara snygga och vara bekväma under hela golfrundan. Det är mycket viktigt att golfskorna ger bra stöd och samtidigt är bekväma att ha på sig. 

Det är dina fötter som bär dig runt på banan när du går 9- eller 18-hålsrundor och det blir många kilometer totalt. Därför bör du prioritera att införskaffa ett par bra och bekväma golfskor med förnuftig stötabsorbering och avlastning. God passform och bra komfort är ett grundläggande krav, liksom att golfskorna ska säkerställa ett stabilt och säkert fotfäste när du svingar. Det är också viktigt att golfskorna kan andas och släpper ut den fukt som bildas naturligt. Samtidigt är det en bra idé att välja ett par skor som är vattentäta.

Om du väljer ett par skor i läder får du ofta golfskor som ger båda bra passform och flexibilitet. Här märks ofta pris och kvalitet. Konstläder är ett billigare material och här får du därför inte samma komfort.

Spelar du golf året runt i alla slags väder kan det vara smart att fundera på en vattentät modell som ändå andas. Vissa tillverkare har valt att skapa en vattentät lädersko genom att kombinera lädret med exempelvis GoreTex. Nackdelen här är att de kan kännas lite tyngre. Spelar du bara i bra väder kan du välja en lite lättare och luftigare sko.

Det är viktigt att dina golfskor är anpassade till hur mycket och hur du spelar. Spelar du mycket bör du ha minst två par skor så att skorna får möjlighet att vila och få lite luft mellan rundorna.
Golfskorna är viktiga för din upplevelse på golfbanan. Dina golfskor bör säkerställa att du har bra fotfäste och ska samtidigt hålla fötterna varma och torra. Det ger dig det bästa och mest optimala golfspelet. Med ett par bra golfskor förlänger du säsongen avsevärt. Vädret blir inte längre en ursäkt för att inte ge sig ut på banan. Tvärtom kan det ge en extra motivation att komma iväg, även om regnet står som spön i backen.

Som professionella golftränare ser vi ofta golfspelare som kommer i skor som inte är lämpade för en tur på golfbanan. När du köper golfskor är det inte bara storleken som är viktig. Dina golfskor ska också passa din sving och hur mycket du spelar. Har du till exempel en kraftfull sving med mycket fart i klubbhuvudet kan det vara en fördel med golfskor med extra stöd.
Valet av skor och ditt fokus på komfort påverkar ditt spel väsentligt. Du bör därför också fundera över om din komfort och ditt spel kan förbättras med ett par iläggssulor. Iläggssulor kan förbättra hållningen du har när du spelar genom att ge stöd åt hela din fot, distribuera din kroppsvikt jämnare och lindra tryckpunkterna.
En genomsnittlig golfspelare går nästan 13 000 steg per runda, och bär med sig 12-25 kg utrustning. Med Align Footwear®s iläggssulor kommer ditt spel att kunna reduceras med åtskilliga slag.

Varför ska du välja Align Footwear®…?


Align Footwear®s teknologi hjälper dig att uppnå ett korrekt rörelsemönster, vilket är avgörande för ditt spel och för din hälsa. Du kommer att uppleva större stabilitet och mindre stötar – Align Footwears iläggssulor är tillverkade i mycket stötabsorberande material som reducerar dina fötters och din kropps trötthet, så att du kan gå och spela längre med mer komfort. Stötar som normalt drabbar muskler, senor och leder reduceras också väsentligt. Du kommer att uppleva mindre trötthet efter spelet, och det obehag man kan känna i benen efter att ha gått långt under en runda reduceras betydligt.
Align Footwear®s iläggssulor är patenterade och kommer att förbättra din hälsa och välbefinnande på golfbanan. Sulorna ger dig en hälsosam och korrigerad rak kroppshållning, bättre komfort och förbättrad balans i spelet.

Vår patenterade och unika teknologi är utvecklad så att du kan känna och prestera på topp från första tee till artonde hål.
Din golfsko och det du har på fötterna säger lika mycket om dig som all annan golfutrustning du äger.

Spelar du golf? – Då borde du ta med våra iläggssulor på din önskelista!

Det är insidan som räknas 🙂

Optimera ditt spel!

Njut av komforten – njut av spelet.

När din kropp har en optimal och naturligt rak position börjar du bygga upp styrka och skicklighet i spelet. Dina leder är raka, så kroppens muskler kan fokusera på att få ut maximalt av spelet. Förbättrar en hälsosam och rak kroppshållning ditt spel väsentligt? Absolut! När din kropp inte tyngs ner av trötthet och problem har kroppen och psyket bättre energi att koncentrera sig på spelet.

När du har iläggssulor från Align Footwear® i golfskorna kan du behålla fokus på spelet! – Du uppnår:
– Lättare rörelse
– Ökad energinivå
– Förbättrad balans och hållning
– Förbättrad konkurrenskraft

EN FÖRBÄTTRAD KROPPSHÅLLNING – FRÅN VRISTER TILL NACKE!

Hur fungerar de då? Oavsett vart vi ska och vilka mål vi har krävs att vi tar ett steg i taget: Effekten från dagliga promenader absorberas genom kroppen – din kinetiska kedja börjar i fötterna – upp genom knän, höfter och rygg. Align Footwear®s trepunktsteknologi förhindrar sned gång och förbättrar din prestation, din trivsel och ditt välmående.Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Frågor?

Ring oss på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.se

Beställ dina iläggssulor