Tove Nedergaard

Tove Nedergaard sitter i sitt vardagsrum och gör jultomtar av strumpor. Hon gör det eftersom hon kan, men framförallt eftersom hon numera har lust och ork att göra det.

”Mina problem var kroniska och så svåra att jag fick gå i sjukpension”

Så har det inte varit på många år. För 15 år sedan led Tove Nedergaard av smärtor i sin rygg efter ett diskbråck som inte gick att operera. Axlarna gjorde också ont som en följd av smärtorna från ryggen. Mina problem var kroniska och så svåra att jag fick gå i sjukpension, säger Tove Nedergaard.

– Jag hade så ont att jag oftast bara låg hela dagen – och svettades. Det tär på en och man orkar inte något.

En tripp till marknaden i Salten 2014 ändrade dock hennes livsstil och situation. Där stötte hon på en konsult från Align Footwear® som berättade om deras iläggssulor för Tove Nedergaard.

– Jag lyssnade och tänkte att med 60 dagars nöjdhetsgaranti och pengarna tillbaka fanns det ju inget att förlora på att testa om sulorna kunde hjälpa mig, säger hon.

Det kunde de. Det stod snabbt klart för Tove Nedergaard att smärtorna i hela hennes kropp, ända upp i axlarna, försvann när hon hade sulorna i skorna.

”… det var flera år sedan jag klarade av en så lång promenad”

– Jag kunde gå på promenad igen och häromdagen gick jag hela vägen från Brædstrup och hem. Det är drygt sju km och det var flera år sedan jag klarade av en så lång promenad, säger Tove Nedergaard, som med mindre smärtor och en mer aktiv livsstil även har kunnat skära ner rejält på intaget av smärtstillande läkemedel.

Idag flyttas sulorna med varje gång Tove Nedergaard byter skor.

– Jag har hittat ett par sommarsandaler med hälkappa, så att sulorna inte faller ur baktill på skon. Dem kan jag använda när det är varmt sandalväder, vilket är perfekt eftersom jag inte kan vara utan sulorna. Jag har faktiskt funderat på att köpa ett par sulor till, så att jag kan ha ett fast par i mina inneskor. Då behöver jag inte flytta runt sulorna så många gånger under en dag, konstaterar hon.

 

Köp och prova Align® iläggssulorna idag

(Kom ihåg: vi ger dig pengarna tillbaka om du inte uppnår önskad effekt – vi har 60 dagars nöjdhetsgaranti)

 

Beställ dina iläggssulor