Det här är min berättelse – varför har jag
Align Footwear® iläggssulor i alla mina skor i dag…

När jag var 13 år – precis före min bekräftelse 1980 – fick jag doktorn att ligga helt på soffan i 3 månader (det kallades” ljuga ”vid tiden). Varför det? – Frågar du kanske.

Tja, helt enkelt därför att min rygg redan vid den tiden hade varit krokig av att jag föddes med en extrem plattfot på min högra fot och hade därmed i många år gått med en krokig kropshållning. Det sa klick i mitt höga knä på grund av min platta fot (vad nämns också som ”överpronation” och skev gång, fick jag reda på senare). Det betydde för mig, att jag inte fick spela handboll och volleyboll i flera månader – något jag annars älskade. Jag kommer aldrig att glömma det, men det var den typ av ”behandling” de kunde erbjuda mig tillbaka i åttiotalet – Ja, och naturligtvis tabletter när mina länd- och ryggproblem blev för våldsamma!

Då jag för 6 år sedan, av min bästa vän, blev rekommenderad att infoga några konstiga, nya och innovativa iläggssulor i mina skor, så att jag (som han så ”vänligt” sa) kunde ”räta ut min kropp”, tänkte jag bara: Stanna nu! – Under de senaste 35 åren har jag spenderat mycket pengar på iläggssulor med konstgjort fotvalvsstöd och pelott osv. för att rätta min fot och min kropp. Så jag var inte särskilt motiverad – men vad gör du inte för vänskap!

De första 2 veckorna av användningen resulterade i en mycket problematisk fotvalvsmuskel i min högra fot – Muskeln hade också ”sovit” i många år utan att användas eftersom den låsts av konstgjort stöd under foten, men så hände alltså något i min kropp! De många åren av problem i länd och rygg försvann när jag använde iläggssulorna i mina skor och faktiskt, blev mina fotvalvsmuskler snart tränat upp!

Eftersom jag var lite skeptisk, fick jag bara överväga om det nu också kunde stämma att en enkel gummisula med 3 stödpunkter på utsidan av hälen verkligen var vad jag behövde. Men det var alt jag behövde. Jag använder i dag Align Footwear® iläggssulorna i ALLA mina skor (ballerinas, högklackade skor, sneakers, pumps och sandaler med hälkopp) och kan nu dansa till ljusa morgonen utan att behöva att gå som en gammal dam flera dagar efter!

MEN detta är bara min berättelse och min kropp och fötter – hur dessa Align Footwear® iläggssulor fungerar på dig är något bara du kan känna.

Därför har jag, sedan jag började att förhandla med sulorna, erbjudit alla mina kunder att de kan pröva sulorna i upp till 60 dagar – Om du inte får samma bra effekt, som jag har känt på min kropp och fötter, kan du bara återvända sulorna och få pengarna igen. INGEN skal nämligen slösa sina pengar på att köpa Align iläggssulorna – Det garanterar jag!

Det är väldigt trevligt att veta, att jag LÅNGT IFRÅN är den enda som har fått bättre livskvalitet genom att använda Align Footwear® iläggssulorna. När du får mer livskvalitet, får du helt klart mer lust att röra på dig …… och ju mer du rör på dig desto bättre får du det. Därför är Align Footwear®s slogan just ”Vi rör världen”.

Frågor?

Kontakta oss på: (+45) 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.se

Beställ dina iläggssulor