Det här är min berättelse – Varför har jag
Align Footwear® iläggssulor i alla mina skor i dag…

När jag var 13 år – precis före min bekräftelse 1980 – fick jag doktorn att ligga helt på soffan i 3 månader (det kallades” ljuga ”vid tiden). Varför det? – Frågar du kanske.

Tja, helt enkelt därför att min rygg redan vid den tiden hade varit krokig av att jag föddes med en extrem plattfot på min högra fot och hade därmed i många år gått med en krokig kropshållning. Det sa klick i mitt höga knä på grund av min platta fot (vad nämns också som ”överpronation” och skev gång, fick jag reda på senare). Det betydde för mig, att jag inte behövde spela handboll och volleyboll i flera månader – något jag annars älskade. Jag kommer aldrig att glömma det, men det var den typ av ”behandling” de kunde erbjuda mig tillbaka i åttiotalet – Ja, och naturligtvis smärtstillande tabletter när mina ländryggsmärtor och ryggsmärtor blev för våldsamma!

Då jag för 4 år sedan, av min bästa vän, blev rekommenderad att infoga några konstiga, nya och innovativa ilägssulor i mina skor, så att jag (som han så ”vänligt” sa) kunde ”räta ut min kropp”, tänkte jag bara: Stanna nu! – Under de senaste 35 åren har jag spenderat mycket pengar på iläggssulor med konstgjort fotvalvsstöd, pelottestöd osv. för att rätta min fot och min kropp, utan något annat än fortsatta smärtor i kroppen och fötterna som ett resultat. Så jag var inte särskilt motiverad – men vad gör du inte för vänskap!

De första 2 veckorna av användningen resulterade i en mycket öm fotvalvsmuskel i min högra fot – Muskeln hade också ”sovit” i många år utan att användas eftersom den låsts av konstgjort stöd under foten, men så hände alltså något i min kropp! De många åren av ländryggsmärtor och ryggsmärtor försvann när jag använde inläggssulorna i mina skor och faktiskt, blev mina fotvalvsmusklerna snart tränat upp för mindre smärtor! 

Eftersom jag var lite skeptisk, fick jag bara överväga om det nu också kunde stämma att en enkel gummisula med 3 stödpunkter på utsidan av hälen verkligen var vad jag behövde för att bli smärtfri i min kropp och mina fötter. Men det var som jag behövde. Jag använder Align Footwear® iläggssulan i ALLA mina skor (ballerinas, högklackade skor, sneakers, pumps och sandaler med hälkopp) och kan nu dansa till ljusa morgonen utan att behöva vara så öm i kroppen att jag går som en gammal dam flera dagar efter!

MEN detta är bara min berättelse och min kropp och fötter – hur dessa Align Footwear® iläggssulor fungerar på dig är något bara du kan känna. Därför har jag, sedan jag började att förhandla med sulorna, erbjudit alla mina kunder att de kan pröva sulorna i upp till 60 dagar – Om de inte får samma bra effekt, som jag har känt på min kropp och fötter, kan de bara återvända sulorna och få pengarna igen. INGEN skal nämligen slösa sina pengar på att köpa Align iläggssulorna – Det garanterar jag.

Det är väldigt trevligt att veta, att jag LÅNGT IFRÅN är den enda som har fått bättre livskvalitet genom att använda Align Footwear® iläggssulorna. När du får mindre smärtor i din kropp och dina fötter, får du helt klart mer lust att röra på dig …… och ju mer du röra på dig desto bättre får du det. Därför är Align Footwear®s slogan just ”Vi rör världen”.

Frågor?

Kontakta oss på: (+45) 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.se

På vores hjemmeside benytter vi os af cookies, som er med til at give dig en bedre brugeroplevelse på vores website. De er ganske ufarlige, men ønsker du at slå dem fra kan du gøre det her - dog vil vores hjemmeside ikke fungere optimalt.

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk