Utlåtanden från våra kunder

Align Footwear®s iläggssulor har en patenterad teknik som fungerar hur du än står, går eller springer. Köp iläggssulorna från Align Footwear här.

Gunnel Honkala Align Footwear

Gunnel Honkala från Husum

Gunnel Honkala har inte längre ont i benen, knä och höfter. ”Tack för att jag fick ett nytt liv,” säger hon.

Sven Lind Align Footwear indlægssåler

Sven Lind från Mora

Nu går Oscar Från Lind utan att känna smärtor från hälsporren: - Superbra sulor som känns bättre än dom som jag har låtit gjuta efter mina fötter och som kostade tre gånger mera, säger han.

Nova Align Footwear iläggssulor

Nova Olsson från Degerfors

"Funkade klockrent för min 10-åriga dotter som spelar innebandy och tidigare inte kunnat springa pga ont i hälen. Nu springer hon normalt för första gången på ca. 1-2 år," berätter Peter Olsson från Degerfors.

Carina Remnert Align Footwear Iläggssulor

Carina Remnert från Färila

”Sedan jag började med Align Footwear® har jag inte haft kramp i fötterna och de känns varma och bekväma. Fötterna känns avslappnade och även spänstiga. De är verkligen bekväma och min gång är vital,” berätter Carina Remnert.

Align Footwear iläggssulor

Britt-Louise Börjesson

Britt-Louise Börjesson har i många år haft problem med sina fötter och därmed också lite problem med höften. "Sulorna håller foten rak i skorna så benet går rakt, ja toppen. Jag är så nöjd", säger Britt-Louise Börjesson.

Align Footwear iläggssulor

Marianne Lager

"Nu kan jag ha tex ha stövlar. Helt fantastiskt," säger Marianne Lager.

Align Footwear iläggssulor

Britt Bokvist

Britt Bokvist blev genast glad för iläggssulorna från Align Footwear® - och hon beställde genast sulor till sin man också.

Ingela Klingvall

"Jag har provat mängder av iläggssulor och det har inte fungerat. Med de här sulorna kan jag gå och stå en hel dag och mina hälar mår bra," berättar Ingela Klingvall

Tove Svenson från Malmö

Tove Svensson kunde gå utan smärtor, efter att hon började att använda iläggssulorna från Align Footwear®. "Nu använder jag dem med glädje hela dagarna. De är verkligen bra," fortæller Tove Svenson.

Lars Dalhoff, lektor i anatomi

Align Footwear® går i positiv riktning. Sulorna kan innebära slutet för eller i alla fall en avsevärd förbättring med tiden av hälsporrar, ischiassmärtor, supination och pronation.